Ajankohtaista

Pikkujoulut Suomenlinnassa

Tiesitkö, että Suomenlinnassa voi järjestää kokouksia, juhlia ja tapahtumia ympäri vuoden seitsemässä uniikissa tapahtumatilassa? Suomenlinna onkin upea paikka myös pikkujoulun viettoon. Vaihtoehtoja löytyy pienemmistä ryhmätiloista aina 200 henkilön tilaisuuksille soveltuviin juhlatiloihin. Juuri nyt Suomenlinnan tiloihin on voimassa 10 prosentin alennus koodilla TALVI2025. Tarjous on voimassa uusiin 1.10.2024 – 31.3.2025 aikavälille tehtäviin varauksiin.

Klikkaa tutustumaan Suomenlinnan kokous-, juhla- ja tapahtumatiloihin tai
ota yhteyttä tilavuokra@suomenlinna.fi

Pikkujoulut vanhassa valimossa holvikaarten alla

Cafe Bar Valimo tarjoaa ainutlaatuisen paikan pikkujoulujen viettoon! Valimon tunnelmallinen holvikaarisali on nyt varattavissa 20 – 45 henkilön yksityistilaisuuksiin pikkujoulukaudella 3. marraskuuta alkaen 14. joulukuuta saakka. Tarjolla on herkullista, Valimolla valmistettua ruokaa sekä monipuolisia ohjelmavaihtoehtoja toiveiden mukaan. Kynttilät tuikkivat, takassa on tuli ja saunakin lämpiää, kun Valimon väki loihtii unohtumattoman tunnelman juuri teidän ryhmällenne.

Kurkkaa menu ja lisätiedot Valimon kotisivuilta tai
ota yhteyttä info@valimo.org.

Viihdy Rantakasarmilla yhteisen joulumenun äärellä tai piipahda riisipuurobuffetissa

Heti Suomenlinnan päälaiturin tuntumasta vaaleanpunaisesta Rantakasarmista löydät Ravintola Suomenlinnan Panimon ja Viaporin Deli & Cafen.

Ravintola Suomenlinnan Panimon joulumenut ovat varattavissa yli 10 henkilön seuruille ja herkulliset vaihtoehdot löytyvät tästä linkistä ravintolan kotisivuilta.

Deli & Cafessa on tarjolla riisipuurobuffet koko pikkujoulu- ja joulukauden päivittäin 30. lokakuuta alkaen aina loppiaiseen saakka. Lue lisää ravintolan kotisivuilta.

Yön yli linnoituksessa omalla porukalla?

Tiesitkö, että Suomenlinnassa voi myös yöpyä ja varata vaikka koko hostellin omalle ryhmälle? Vanhassa punatiilisessä koulurakennuksessa, aivan päälaiturin läheisyydessä sijaitseva hostelli järjestää ryhmille kattavat palvelut aterioista ohjelmiin. Kurkkaa lisää hostellin tarjonnasta ryhmille.

Juhlimaan helposti julkisilla tai vesibussilla

Suomenlinnaan pääsee vuoden jokaisena päivänä. Kauppatorilta Suomenlinnaan liikennöivä HSL:n lautta kulkee vähintään kerran tunnissa aamuvarhaisesta yön pikkutunneille. Lautta on osa julkista liikennettä, ja sinne käyvät kaikki voimassaolevat HSL:n liput. Aikataulut löytyvät HSL:n reittioppaasta, kuten muutkin aikataulut. Suomenlinnan lautta on linja numero 19.

Tutustu aikatauluihin HSL:n Reittioppaassa

Lauttaa voi odotella lämpimässä: Kauppatorilla Helsingin olympialaisia varten rakennetussa Matkustajapaviljongissa ja Suomenlinnassa vaaleanpunaisessa Rantakasarmissa päälaiturin vieressä, jossa on myös yleisö-wc. Molemmat tilat ovat avoinna lautan liikennöintiaikoina.

Jos haluat varata kuljetuksen vain omalle porukallesi, vesibussi tekee tilauskuljetuksia ryhmille marraskuun alkupäiville saakka.

Lue lisää FRS Finlandin kotisivuilta

Kaikki uutiset